Project: Peer Review - Opdracht deel 1

Blok 1 - Week 8


Deze les staat in het teken van peer-feedback. De groepen beoordelen elkaars werk en bespreken dit. De groepen worden aan elkaar gekoppeld. Het gemaakte werk door de ene groep wordt naar de andere groep gezonden en vice versa.

Hiertoe is het belangrijk dat de instructies worden opgevolgd. Deze worden door de vakdocent toegelicht.

  • op afgesproken datum concept gereed, incl. alle onderdelen en verzonden. Eerder mag, later niet!
  • Versturen naar alle leden van de andere groep.
  • Leden van de groep bereiden individueel voor én leveren dit in via Socrative (denk aan – 0,5 aftrek).

De vragen die beantwoord worden in de individuele voorbereiding zijn :

  1. Hoe beoordeel je het onderdeel …. van de betreffende groep?
     
  2. Beschrijf in elk geval per onderdeel een positief element en een element in de uitwerking die voor verbetering vatbaar is.

Licht je beoordeling toe o.b.v. de geleerde theorie. Wees grondig, uitgebreid en kritisch, alleen dan leer je ervan en van elkaar! Gun het dus je klasgenoot.

Lesopzet : 20 minuten. Studenten bespreken in de eigen groep o.b.v. de individuele voorbereiding de beoordeling en het wervingsplan van de aan hen gekoppelde groep. 2 x 20 minuten. Groepen bespreken over en weer elkaar gemaakte werk.

De docent informeert je seperaat over de indeling etc.

 


Testen deze week via Socrative:

Klik op het Socrative plaatje om naar Soctrative.com te gaan. Vul daar de code in die je van de docent hebt gekregen voor de test van deze week.

Klik op het Socrative plaatje om naar Soctrative.com te gaan. Vul daar de code in die je van de docent hebt gekregen voor de test van deze week.